led rasveta
led paneli

LED rasveta - Jednostavna, moderna i ekološka

Sa led rasvetom postižete izuzetnu uštedu električne energije

Direktni uvoznik V-TAC brenda


 

led rasveta

Led sijalice

 

- 50.000 sati trajanja
- 80% uštede
- 40 puta duži vek trajanja

Za razliku od običnih sijalica, LED SIJALICE SE NE GREJU, što ih čini bezbednim za decu. LED sijalica na Solid State tehnolgiji,mnogo je otpornija na udar u odnosu na vlakna običnh sijalica.

linija

Led paneliIdealno rešenje za sve kancelarijske prostore škole, bolnice, supermarkete, hotele i druge prostorije. Paneli imaju moderan dizajn i idealno osvetljenje. Najbolja su zamena za stare nenonske cevi. LED PANELI daju ravnomerno osvetljenje, lako se čiste i održavaju. Ugradnja LED PANELA je veoma jednostavna, zamenjuju se na svakih 50.000 sati ili 10 godina. Za isto to vreme bi se promenile 100 neonki. Mogu biti u obliku kocke ili kruga.

led rasveta

linija

led rasveta

Led cevi

 

Izgled LED cevi je potpuno identičan kao izgled fluo cevi. Kod LED cevi ugao osvetljaja je 120 ° dok je kod fluo cevi ugao osvetljaja 360 °. Kod LED cevi nema stroboskopskog efekta te su pogodne za proizvodne hale, laboratorije, učionice, parking garaže itd..Mogu se izrađivati u hladnoj beloj boji, toploj beloj boji i i u neutralno beloj boji. Montaža im je izuzetno lagana i imaju dug vek trajanja.

linija

Led trakeFleksibile LED TRAKE su revolucionarni proizvod za osvetljenje unutrašnjosti i spoljašnosti u domaćinstvima i proizvodnim objektima. u poređenju sa fluorescentim cevima, ušteda u potrošnji električne energije se kreće i do 80 % po metru dužnom. Posebno su popularne za indirektno osvetljenje i obeležavanje. Idealne su za osvetljenje restorana, diskoteka i barova. LED TRAKE mogu lako da se prilagode dužini i formi i da menjaju boju po potrebi. Pogodne za ugradnju na neravnim povrsinama, uglovima i malim prostorima jednostavno i bez alata, LED trake su samolepljive, veoma male debljine 2.5 mm. Zahvaljujuci maloj debljini, mogu se koristiti za rasvetu staklenih povrsina ili kao skrivena rasveta.

led rasveta

linija

led rasveta

Led reflektori

 

Pojava LED REFLEKTORA predstavlja veliku uštedu za sve koji osvetljavaju magacine bilborde proizvodne objekte, fasade spomenike, sportske terene, stadione, osvetljavanju mostova, muzeja, spomenika itd... Postoji masovna pojava zamene starih halogenih sa LED reflektorima zbog činjenice da je smanjenje potrošnje struje jedan prema deset, a vek trajanja LED reflektroa je 50 PUTA DUŽI. Ovome treba dodati i mogućnost kontrole boje i jačine svetlosti pomoću daljinskog upravljanja. LED reflektori se sastoje od velikog broja dioda velike snage (od 30 pa čak do 500 dioda). Postoji mogućnost nezavisnog biranja ugla sočiva za svaku diodu (svaka dioda ima svoju optiku). Kod LED reflekora ne postoji problem grejanja okolne sredine jer njihova radna temperatura ne prelazi 70 stepena celzijusovih.

linija

 

Led rasveta Novi Sad

LED dekorativna rasveta
LED arhitekturalna rasveta
LED rasveta za domaćinstva
LED kancelarijska rasveta
LED rasveta za parkove i vrtove
LED rasveta za bazene i fontane

led rasveta

PREKO 20 GODINA ISKUSTVA


Nudimo usluge projektovanja i dizajniranja LED rasvete u vašem prostoru, montažu i ugradnju svih naših proizvoda, te potpunu tehničku podršku. Bavimo se kompletnim idejnim resenjem dekorativne rasvete i gipsarskih radova.

LED RASVETA


Bolja osvetljenost, manja potrošnja električne energije, duži vek trajanja LED RASVETE, samo su neki od ciljeva rada na unapređivanju osvetljenja. Svetlosni izvor sastoji se od jedne ili više odabranih LED dioda povezanih i kontrolisanih u struji i temperaturi, koje garantuju veliku autonomiju u poređenju sa bilo kakvom drugom sijalicom.

PROIZVODI


LED sijalice,
LED ugradne svetiljke,
LED zidne, podne i stone svetiljke,
LED šinska rasveta,
LED fleksibilne trake,
LED svetleće crevo,
LED napajanja, kontroleri i dimer,
LED paneli,
LED reflektori,
LED svetiljke za fasade,
LED baštenska rasveta,
LED rasveta za bazene.

 

INSIST Elektrikd

 

SUN LIGHT, LIGHTING SOLUTIONS

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

 

logo

 

    Kontakt


LED RASVETA SUN LIGHT
Laze Lazarevica 13 (lokal 1),
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
brekic@neobee.net
nikola.sunlighte@gmail.com

Telefoni:
+381 64 1152522
+381 64 6603333

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak : 08:00 - 16:00
Subota : 08:00 - 14:00
Nedelja: NERADNA

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Sun light Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad